PH-831886

Vårsjekk

KW-352202

Ladestasjon

Er ladestasjonen fortsatt i orden, eller har avgrensningskabelen/guidekabelen blitt skadet?
Koble alle kablene til ladestasjonen, og slå på strømmen. Kontroller den innebygde LED-lampen på ladestasjonen. Hvis den lyser grønt, er alt riktig tilkoblet og fungerer som det skal.Vi anbefaler at du rengjør ladekontaktene:
  1. Slå av robotgressklipperen (trykk og hold inne På/Av-knappen til alle lysene slukkes)
  2. Rengjør området ved åpningen på baksiden av roboten der ladekontaktene er plassert, slik at det er fritt for støv, gress, løv osv.
  3. Rengjør overflaten på ladekontaktene med en fint sandpapir, en flat metallfil eller en grov slipesvamp - sørg for at hele ladekontakten rengjøres grundig for å maksimere kontaktflaten og oppnå best mulig ladeytelse
  4. Rengjør deretter de to ladekontaktene på ladetårnet like grundig
  5. Etter rengjøring setter du robotgressklipperen tilbake i ladestasjonen
  6. Slå på robotgressklipperen igjen